Over onsMaak kennis met Energieloket Enschede

Energieloket Enschede helpt inwoners van de gemeente Enschede hun woning te verduurzamen. Dat doen we door bewustzijn in het energieverbruik te creëren en acties aan te bieden om je woning te verduurzamen. We bieden gratis en onafhankelijk advies aan en geven inzicht in maatregelen die je kunt nemen. Zo helpen we je op weg naar een duurzame woning! 

Wat is ons doel?

Onze missie is om vandaag te starten met het creëren van een betere wereld voor onszelf en volgende generaties. Daarom zetten we ons in om iedereen bewust te maken van het belang van energiebesparing. Energie besparen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Door gezamenlijk ons energieverbruik te verminderen, helpen we allemaal een handje mee. Zo wordt Enschede een groene en duurzame stad.  

Wie zijn we?

Energieloket Enschede is het informatieplatform over energie besparen van de gemeente Enschede. Hier kun je terecht met jouw vragen over energieverbruik. We werken samen met onze Energiecoaches en partners om jou op weg te helpen in het verminderen van jouw energieverbruik.  

Energiecoaches

Energiecoaches van Energieloket Enschede staan voor jou klaar. Zij helpen jou om je energieverbruik omlaag te brengen. Zo kunnen ze met je mee kijken naar je energierekening, je informatie geven over energiezuinige producten en delen ze handige tips om te kunnen besparen op je maandlasten. Wil jij in gesprek met één van onze Energiecoaches? Neem dan contact met ons op of stuur in bericht via de chat.  

Jouw persoonlijke accountMijn Energieloket

Mijn Energieloket is jouw persoonlijke account. In je account krijg je van ons berichten die voor jou interessant kunnen zijn. Als er bijvoorbeeld in jouw buurt een leuke actie is waar je aan mee kunt doen, krijg je daar bericht van.