App verbruiksmonitor

Gratis advies van een bespaar- of energiecoach

Voor een lagere energierekening zijn niet altijd grote investeringen nodig. Er zijn veel kleine maatregelen die jou kunnen helpen energie te besparen. Een bespaarcoach kan je hierbij helpen! Heb je budget om de volgende stap te zetten en wil je aan de slag met bijvoorbeeld isolatie of zonnepanelen? Of is jouw CV ketel aan vervanging toe? Dan kan een energiecoach je bijstaan met advies.

Wat is een bespaarcoach?

Een bespaarcoach van Energieloket Enschede inschakelen is een laagdrempelige manier om een stap te zetten in energie besparen. Iemand die samen met je meekijkt of de woning optimaal ‘energiebesparend’ is ingericht. Iemand die tips en informatie geeft om je energieverbruik te verminderen. Maar ook iemand die aangeeft op welke vlakken je al goed bezig bent. Aan de adviezen zijn geen kosten verbonden, je krijgt alleen zelf meer inzicht in het verbruik en wat dit kost.

Wat is een energiecoach?

Heb je budget om de volgende stap te zetten in het verduurzamen van je huis, maar weet je niet precies hoe je dit kunt aanpakken? Dan is een energiecoach een optie. Een energiecoach kan je adviseren als het gaat om investeringen in je huis: zonnepanelen, vloer- of muurisolatie en subsidies. Wat levert een investering mij op? Is mijn huis geschikt voor een investering en welke? Welke subsidiemogelijkheden zijn er voor mij? Hoe pak ik dit aan? Een energiecoach is gratis en komt op afspraak bij je langs.

Voor meer informatie en een aanvraag voor een bezoek van een bespaar- of energiecoach kun je contact opnemen met onze partner, Stichting Alifa via bespaarcoach@energieloket-enschede.nl of (053) 303 40 14. 

Afspraak inplannen?