Energieloket Enschede verbruiksmonitor

Nieuwe warme jas voor Energieloket Enschede

Duizenden Enschedeërs schreven afgelopen jaar in bij het Energieloket Enschede om gratis energiebesparende artikelen te ontvangen. Via deze website kon iedereen gratis tochtstrips, isolatiematerialen en ledlampen bestellen. Energieloket Enschede is trots op het resultaat dat alle Enschedeërs samen gerealiseerd hebben met de campagne ‘Verbruik minder, doe meer’. Samen hebben we namelijk 6.686.640 kWh aan stroom en 1.613.471 m3 gas bespaard. En die besparing is niet eenmalig, maar jaarlijks! Zeker met de stijgende energie- en gasprijzen is dit gunstig voor onze portemonnee. 

Het Energieloket Enschede is vernieuwd

De campagne is inmiddels afgelopen. Maar we blijven Energieloket Enschede inzetten om inwoners te helpen bij het verduurzamen van hun woning. Zo zijn er een heleboel maatregelen toegevoegd die jij kunt nemen om minder energie te verbruiken. Ook kun je zien welke plannen er zijn voor jouw wijk. We blijven nieuwe acties starten om inwoners te helpen om hun woning te verduurzamen. Zo zijn we gestart met een collectieve inkoopactie waardoor je tegen een gunstig tarief isolatiemaatregelen kunt treffen. 

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Energieloket? Maak deze dan vooral! Zo kunnen we jou op de hoogte houden van acties en ontwikkelingen die gelden voor jouw postcode.